Hirdetés

tetovalas.lap.hu / Eltávolítás

Eltávolítás

Lézeres tetoválás eltávolítás

Lézeres tetoválás eltávolítás Székesfehérváron... A YAG lézeres tetoválás eltüntetés nem csak a kozmetikai tetoválásokat, hanem a testet díszítő tatto mintákat is halványítani képes. A lézer fény energiája különböző festékere másféleképpen hat. Az anilin festékekben a kettős kötéseket bontja, ezáltal a festékek szintelenné válnak....

1026, Budapest, Páfrány út 11.

Referenciaszalonunkban a tetoválások eltüntetéshez a ma ismert leghatékonyabb és legbiztonságosabb berendezést a Q SWICH YAG lézer készüléket használjuk. A készülék hegesedés nélkül távolítja el a kozmetikai- és testtetoválásokat, valamint a pigment ered

Q Kapcsolt YAG lézerrel, heggmentes tetoválás eltávolítás

www.laserderm.hu - A tetoválások lézeres eltávolítása manapság egyre gyakoribb beavatkozás. A korábban divatos, tetszetős tetoválások jelentős részére lézeres eltávolítás vár. Nálunk végleg és nyomtalanul szabadulhat meg tetoválásaitól, hogy jól érezhesse magát a bőrében! Ha búcsút intene megunt tetoválásainak, jelentkezzen be hozzánk!

mindenfajta kozmetikai tetoválás és testtatto eltávolítása új! 600Joule Q swiotch lézerrel

Dr. Semsei Mária lézerterapeuta bőrgyógyász szakorvos

Tetoválás eltávolítás, lézeres esztétikai kezelések

Orvosi ellenőrzéssel végzett kezelések.

Lézeres tetoválás-eltávolítás tapasztalt szakembertől a legkorszerűbb eszközökkel, steril környezetben. A tetoválás eltávolítására minőségi megoldást kínálunk, munkatársunk kizárólag ezzel a szegmenssel foglalkozik, garanciával végez halványítást illetve teljes eltávolítást. A halványítás után a meglévő minta új, esztétikus tetoválással fedhető is szalonunkban.

Lézeres esztétikai kezelések Veszprémben tetoválások eltávolítására, bőrhibák korrigálására, a nemkívánatos szőrszálak eltüntetésére, az erek, hegek, pigmentfoltok, rozácea, stb. halványítására Alexandrit és Nd:YAG hullámhosszokon. A fájdalommentes kezelések kíméletesek, hatékonyak, tartósak és megfizethetőek. Legyen hozzánk bizalommal, hogy elégedetten tekinthessen a tükörbe nap mint nap!

Meghatározás:

Egy oldal a tetoválás szerelmeseinek és az irántuk (még) távolabbról érdeklődnek. Külföldi és magyar tetováló mesterek oldalai, cikkek, tanácsok, fórumok, blogok és további oldalak segítenek a döntésben, ha pedig a már meglévő tetoválásodat szeretnéd eltávolíttatni, akkor is találsz megfelelő információkat!

Egy oldal a tetoválás szerelmeseinek és az irántuk (még) távolabbról érdeklődnek. Külföldi és magyar tetováló mesterek oldalai, cikkek, tanácsok, fórumok, blogok és további oldalak segítenek a döntésben, ha pedig a már meglévő tetoválásodat szeretnéd eltávolíttatni, akkor is találsz megfelelő információkat!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Eltávolítás
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés